Blogg

Our blogggggg!

QueensLab OPEN Surprise

Vår senaste QueensLab OPEN hade temat Surprise. Deltagarna hade alltså ingen aning om vad de skulle göra den här gången. Efter supergoda wraps från Downtown Deli och lite mingel, delades grupperna in. Vi kunde avslöja att de under kvällen hade i uppdrag att ta fram en interaktiv app-prototyp på temat surprise. Överraska användaren, helt enkelt.

Läs artikel

QueensLab OPEN 6 september

Torsdag den 6 september 2018 är det OpenLab igen på QueensLab. Klockan 17:00 träffas vi, äter och sen labbar vi hela kvällen.

Läs artikel

The Evil Force Defeated

Epic Battle – QueensLab OPEN
First of all, thank you to all who came to our OpenLab on Thursday – what a night! We were impressed by all your creative solutions to the task.

Läs artikel

THE EPIC BATTLE – QueensLab OPEN 17 maj 2018

Ondskan såg sig besegrad av tjugofem hjältar!

Läs artikel

QueensLab Open 17/5 – ”The Epic Battle”

Event med fokus på effektivt samarbete mellan design och utveckling.

Läs artikel

OpenLab 22/3 – grafisk musikmaskin

Torsdag den 22 mars 2018 är det OpenLab igen på QueensLab. Klockan 17:00 träffas vi, äter och sen labbar vi hela kvällen. Kodare och designers samarbetar med vad vi väljer att hitta på.

Läs artikel

Tillsammans är vi de bästa problemlösarna

Design och programmering ska producera lösningar på kundens, människans eller världens problem. Men! Om koden funkar, betyder det då att vi har hittat den bästa lösningen på problemet? Om utseendet är vackert eller “sexy”, innebär det den bästa lösningen?

Läs artikel
förklarande film

Varför behöver du förklarande film?

En explainer-video är ett oslagbart verktyg inom marknadsföring av komplexa tjänster och produkter: informationsrik, koncis, lättsmält, flexibel och varumärkesbyggande.

Läs artikel
QueensLab Opene arduino

QueensLab OPEN 18 januari 2018

Torsdagen den 18 januari bjöd vi programmerare och grafiska designers till en kväll för experimenterande, kodande, design och gött häng med mat och dryck.

Läs artikel